Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Δεν είναι μόνο ο Νίνης φευγάτος!

 

Κι άλλοι "πράσινοι" σκέφτονται την αποχώρησή τους από τον Παναθηναϊκό τώρα ή το ερχόμενο καλοκαίρι. Η διοικητική και οικονομική αβεβαιότητα έχει κλονίσει τα μεγάλα συμβόλαια!

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως ένας από τους πρώτους που θέλει να αποχωρήσει από την Παιανία, αν δεν βρεθεί λύση στον σύλλογο, είναι ο Μπουμσόνγκ.


Ο Γάλλος στόπερ δεν έκρυψε ποτέ πως τον ενδιαφέρουν τα χρήματα και δεν θα αστειευτεί αν υπάρξουν προβλήματα σε αυτόν τον τομέα. Διαφορετικά δεν θα άφηνε το γαλλικό πρωτάθλημα για να έρθει στον Παναθηναϊκό ή δεν θα ψαχνόταν για την ...Αραβία το περασμένο καλοκαίρι, προκειμένου να βρει μεγαλύτερο συμβόλαιο από του "τριφυλλιού".

Κάποιες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως οι ίδιες σκέψεις περνούν και από το μυαλό του Λέτο. Όχι τόσο λόγω των οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου, που σίγουρα τον επηρεάζουν.

Αλλά γιατί βλέπει πως σε μια περίοδο που πετάει στο γήπεδο, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να του δώσει την προοπτική που ψάχνει, όσο ταλαιπωρείται από οικονομικά ή διοικητικά προβλήματα και παράλληλα αγωνίζεται μόνο εντός συνόρων. Ειδικά με τη σεζόν που πραγματοποιεί φέτος, θα είναι και εύκολο να βρει ομάδα στην Ισπανία, κάτι που φυσικά τον ενδιαφέρει...

Ο ένας μετά τον άλλον, δηλαδή, όλοι οι αξιόλογοι παίκτες του "τριφυλλιού" δεν είναι απίθανο να κουνήσουν μαντίλι στον Παναθηναϊκό, αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στο επόμενο διάστημα. Ο Νίνης απλώς άνοιξε την πόρτα. Ποιοι ακόμα θα την περάσουν, είναι άλλο θέμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου