Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Τα 10 πιο ακριβά κινητά στον κόσμο!!!!!!!!!

1.- Stuart Hughes iPhone 4 Diamond Rose Edition – $8million!!
 Apple - products new home - iphone 4 Diamond Rose


Aν σκεφτήκατε το iPhone 3GS Supreme εντυπωσιακό τότε ρίξτε μια ματιά στο πιό πρόσφατο iPhone από την Stuart Hughes 4 Diamond Rose Edition.Η Hughes έχει αναδημιουργήσει την κακόγουστη ζώνη γύρω από τις πλευρές του πιό πρόσφατου iPhone, καθώς επίσης και το backplate. Η ζώνη περιβάλλεται απο τα 100 καρατίων άψογα διαμάντια, και το λογότυπο της Apple διαμορφώνεται με πενήντα τρία περισσότερα διαμάντια. Άλλη μια φορά, το εγχώριο κουμπί παίρνει πιό πολύ αγάπη.. έχει λευκόχρυσο και χαρακτηρίζεται ένα σπάνιο ρόδινο διαμάντι 7.4 καρατιων.


2. iPhone Goldstriker 3GS Supreme: $3.2 million!!iPhone 3GS Supreme – the 3 million dollar mobile phone
Η Stuart Hughes Goldstriker international είναι διάσημη για τις ακριβές συσκευές της όπως τα κινητά τηλέφωνα και η κονσόλα παιχνιδιών. μια πολυτελής συσκευή καλυμμένη με χρυσό και διαμάντια.Αυτό το iPhone έχει ένα μεγάλο έυρος χαρακτηριστικών γνωρισμάτων 3GS αποτελείται από 271 γραμμάρια στερεού 22k χρυσού και περίγραμμα που διακοσμείται από πενήντα τρία διαμάντια του ενός καρατιού. Το κουμπί ναυσιπλοΐας στο Goldstriker iPhone 3GS Supreme είναι ένα σπάνιο διαμάντι 7.1 καρατίων. Διήρκεσε 10 μήνες για να κατασκευαστεί αυτό το απίστευτο κινητό τηλέφωνο, και συσκευάστηκε σε ένα κιβώτιο γρανίτη 7 κλ που ευθυγραμμίστηκε στο δέρμα nubuck.

3. Peter Aloisson’s Kings Button iPhone: $2.4 million!!Peter Aloisson's new iPhone 3G Kings Button
Το Kings Button iPhone είναι ένα διακοσμημένο με κοσμήματα iPhone. Γραμμή εκατόν τριάντα οκτώ λαμπερών διαμαντιών στην πλευρά του τηλεφώνου, αλλά το πραγματικό βραβείο είναι το κεντρικό κουμπί με το σπάνιο άσπρο διαμάντι 6.6 καρατιών.

4. GoldVish ‘Le Million’ Piece Unique: $1.3 million!!GOLDVISH - LUXURY COMMUNICATION
Το GoldVish `LE Million' Piece, κατέχει δύο θέσεις στο βιβλίο Γκίνες το παγκόσμιο ρεκόρ για το πιο ακριβό κινητό τηλέφωνο και για το πιο "exclusive" κινητό τηλέφωνο που αποτιμάται σε ένα εκατομμύριο ευρώ  (US$1.3 εκατομμύριο) ανά το τηλέφωνο και εγγυημένη περιορισμένη παραγωγή τριών κομματιών. Παραχθείσα από GoldVish Luxury Communications που έχει έδρα της την Γενεύη, αυτό το ακριβό τηλέφωνο σχεδιάστηκε από τον Emmanuel Gueit για τη συλλογή Illusion. Το τηλέφωνο έιναι φτιαγμένο απο από 18k  λευκο χρυσό(πλατίνα) και πάνω του βρίσκονται διαμάντια 20 καρατίων VVS1 (μόνο μικροσκοπικές ατέλειες). Το τηλέφωνο έχει Bluetooth, 2 ΜΒ της αποθήκευσης, FM ραδιόφωνο, ψηφιακές κάμερα και MP3 αναπαραγωγή ήχου. Αυτό το ακριβό κινητό τηλέφωνο είναι διαθέσιμο μόνο μετά από ειδηκή παραγγελία.

5. The Diamond Crypto Smartphone: $1.3 million!!Diamond Crypto Smartphone
Δημιουργημένο από εξαρτήματα πολυτέλειας, ο παραγωγός Peter Aloisson από τη Moscow JSC Ancort. Η τιμή του πολυτελούς λευκόχρυσου smartphone προέρχεται από την κάλυψη του κινητού με 50 διαμάντια, συμπεριλαμβανομένων οκτώ από τα σπάνια μπλε διαμάντια. Επιπλέον, το λογότυπο Ancort και τα κουμπιά πλοήγησηςαποτελούνται από 18k χρυσού. Στηριγμένο στα Windows CE, αυτό το ακριβό τηλέφωνο διαθέτει επίσης οθόνη TFT υψηλής ανάλυσης και έναν 256-bit κρυπτογραφικό αλγόριθμο. Αυτό το "expensivemobile" τηλέφωνο υποστηρίζει SMS, MMS, Ε-mail και internet, WAP, java και ακόμη συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων

6. Vertu Signature Cobra: $310,000 million!!Vertu's Signature Cobra
Αυτό το εντυπωσιακό τηλέφωνο είναι τόσο αποκλειστικό που μόνο οκτώ θα παραχθούν. Το κόσμημα αυτό σχεδιάζεται από το Boucheron, η υπογραφή Cobra γίνεται με δύο διαμάντια, δύο σμαράγδους και 439 ρουμπίνια. Για τους αγοραστές που δεν είναι και τόσο πλούσιοι, είκοσι έξι από τα λιγότερο "flashy" ( χωρίς ρουμπίνια) θα είναι διαθέσιμα για μόνο 115.000 $. Και τα δύο τηλέφωνα έχουν το φίδι ως σύμβολο της αποκλειστικότητας τους. Τρομερό!

7. sony Ericsson Black Diamond: $300,000 million!!Sony Ericsson Black Diamond
Η τιμή αυτού του τηλεφώνου προέρχεται από την "state of the art" τεχνολογία και όχι μόνο λόγω της εμφάνισης και της πολυτέλειας του, αλλά αυτο δεν σημαίνει ότι δεν έχει την οπτική έκκληση. Η τεχνολογία πολυανθράκων OLED κάτω από την επιφάνει που καλύπτει ολόκληρη τη πρόσωψη δίνει στο τηλέφωνο 4 megapixel. Ένας καθρέφτης δίνει στο τηλέφωνο ένα λείο, φουτουριστικό βλέμμα.

8. Peter Aloisson’s iPhone Princess Plus: $176,400 million!!Peter Aloisson's iPhone Princess Plus
Το Princess Plus παίρνει το όνομά του από τα διαμάντια περιφερειακά της επιφάνειάς του. 180 άλλα διαμάντια του τηλεφώνου έχουν "brilliant" περικοπή.Σύνολικά 17.75 καρατιών διαμάντια είναι τποθετημένα περιφερειακά του κινητού πάνω στον λευκόχρυσο.  Αυτή η iPhone πριγκήπισσα αξίζει 176.400 $, ενώ η φτηνότερη έκδοση "Brilliants" πώληται 66.150 $.

9. Nokia 8800 Arte with pink diamonds: $134,000 million!!Nokia 8800 Arte with Hundreds of Pink Diamonds
Σχεδιασμένο από τον Peter Aloisson, αυτό το 18k λευκόχρυσο κινητό τηλέφωνο έχει περισσότερα από 680 τηλεφωνικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα στο ρόδινο και άσπρο λαμπρό χρώμα του, με τα διαμάντια συνολικά πάνω από 21.5 καράτια. Μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του κινητού τηλεφώνου η είναι φωτογραφική μηχανή 3.15MP αυτόματη εστίαση "autofocus" και βίντεο, music player, Bluetooth και voice demo.

10.Ulysse Nardin’s The Chairman – up to $49,500 million!! world’s most expensive Android smartphone
Το Ulysse Nardin’s The Chairman της Ulysse Nardin είναι το ακριβότερο Android smartphone, και περιλαμβάνει οθόνη αφής και πραγματικό πληκτρολογιο αριθμων. Το όνομα Ulysse Nardin συχνότερα συνδέεται με τα ρολόγια πολυτέλειας και λόγω αυτού του γεγονότος παρουσιάζεται ένα τόσο περίπλοκο σχέδιο στο The Chairman . 


8. Peter Aloisson’s iPhone Princess Plus: $176,400 million!!Peter Aloisson's iPhone Princess Plus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου