Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Πριν την Κυλλήνη είχαν χτυπήσει στην Καλαμάτα οι ληστές;

Πριν,Κυλλήνη,Καλαμάτα,prin,kyllini,kalamataEίναι παλιοί... γνώριμοι της αστυνομίας οι τρεις από τους οκτώ δράστες της επίθεσης κατά της χρηματαποστολής στην Κυλλήνη; Μάλλον ναι, λένε οι αστυνομικοί που βλέποντας τα στοιχεία είδαν πολλές ομοιότητες με το “χτύπημα” στην Εμπορική Τράπεζα της Καλαμάτας

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Χασίς στα σπίτια τους καλλιεργούσαν δύο άνδρες στην Ηλεία


Στη Μυρσίνη Ηλείας καλλιεργούσε ένας 46χρονος άνδρας τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, κοντά στο σπίτι του.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου συνέλαβαν τον
46χρονο σήμερα το πρωί, στη Μυρσίνη, και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών (κάνναβη).
Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, εντόπισαν σε αυλάκι κοντά στο σπίτι του 46χρονου, τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε.

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ !!!!!!!Ετοιμο να «σπάσει» το φράγμα του 1 δισ. χρηστών το Facebook



Ετοιμο να «σπάσει» το φράγμα του 1 δισ. χρηστών το FacebookΣτα 955 εκατ. ανέρχονταν οι ενεργοι χρήστες του Facebook στα μέσα του 2012, έχοντας αυξηθεί κατά 29% παγκοσμίως τον τελευταίο χρόνο, ενώ η δημοφιλής υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης ετοιμάζεται πλέον να σπάσει το φράγμα του 1 δισ. χρηστών.

Μέσι για πάντα


Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα θέλουν να προσφέρουν νέο πολυετές συμβόλαιο στον Λιονέλ Μέσι και το προγραμματίζουν μέσα σε αυτή την περίοδο.

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ο Σάκης ανέβασε την Αναστασία στη σκηνή

Ο Σάκης ανέβασε την Αναστασία στη σκηνή
Ο Σάκης ανέβασε την Αναστασία στη σκηνή

Ο Σάκης Ρουβάς έδωσε μια συναυλία στο θέατρο Ολύμπια στο Φλόκα. Ο τραγουδιστής ξεσήκωσε τον κόσμο με τις επιτυχίες και το χορευτικές του φιγούρες.

Το καλύτερο παιδί .... Στο ΘΕΑΤΡΟ ΦΛΟΚΑ στην Αρχαία Ολυμπία στις 22 Αυγούστου


Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει, για την ωραιότερη συναυλία του φετινού καλοκαιριού.

Έτσι η Τετάρτη 22 Αυγούστου, θα χαραχτεί βαθειά στη μνήμη μας με χρυσά γράμματα, σαν ένα από τα πιο ξεχωριστά γεγονότα της ζωής μας!

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ένα από τα καλύτερα και φθηνότερα ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο!!!!



Το Montreal Hotel βρίσκετε στην παραλία των αλυκών, με θέα τα πανέμορφα , κρυστάλλινα νερά του Ιουνίου. Βρίσκετε σε μια εξαιρετική τοποθεσία με χαλαρωτική και σπιτική ατμόσφαιρα. Είναι καταπληκτικό μέρος για αυτούς που αναζητούν ήσυχες και ξεκούραστες διακοπές ,αλλά και για αυτούς που θέλουν να διασκεδάσουν. Το ξενοδοχείο μα είναι ακριβώς μπροστά απο την θάλασσα με αποτέλεσμα ολα τα δωμάτια να εχούν θέα σε αυτήν.
Το ξενοδοχείο μας έχει μπάρ .το οποίο λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ,μαζί με την καφετέρια.Τοεστιατόριο είναι ανοικτό από τις 11 η ώρα και κλείνει στις 9 η ώρα Στη τιμή του δωματίου περιλαμβάνετε το πρωινό και η ημιδιατροφή (προαιρετικα). Το πρωινο σερβίρετε στις 8 μέχρι τις 10 και τα βραδινό από τις 6 μέχρι τις 8 η ώρα.

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Φωτιά στη Ζάκυνθος πάλι(πυρκαγιά σε εξέλιξη)


Για άλλη μια ακόμα φορά η Ζάκυνθος καίγεται!!!Αυτή η εικόνα την αντικρίζουμε καθημερινά και μπορώ να πω ότι είναι ιδιαίτερα θλιβερή!

Στους «16» ο Ηλιάδης


Ο Ηλίας Ηλιάδης προκρίθηκες στους «16» στην κατηγορία των -90 κιλών στο τζούντο καθώς νίκησε στον πρώτο αγώνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τον Σλοβάκο Μίλαν Ραντλ.

Πριν λίγο: Βρέθηκε νεκρός ο 32χρονος ψαροντουφεκάς

Νέκρος βρέθηκε πριν από λίγο ο 32χρονος ψαροντουφεκάς, που χάθηκε την Κυριακή το βράδυ στην περιοχή... Καμάρι.