Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Μετεωρίτης συνετρίβη στην Καλιφόρνια

Κυνηγοί μετεωριτών στην Καλιφόρνια εντόπισαν τα πρώτα κομμάτια ενός μετεωρίτη σε μέγεθος τζιπ, ο οποίος διαλύθηκε στην ατμόσφαιρα απελευθερώνοντας... το ένα τρίτο της ενέργειας της πυρηνικής βόμβας της Χιροσίμα.

Χιλιάδες κάτοικοι της Βόρειας Καλιφόρνια και της γειτονικής Νεβάδα άκουσαν έναν ισχυρό κρότο την Κυριακή καθώς ο βράχος εισερχόταν στην ατμόσφαιρα με υπερηχητική ταχύτητα.

Καλλιεργούσε χασισόδεντρα μέσα στο... θερμοκήπιό του!

Δενδρύλια κάνναβης καλλιεργούσε μέσα στο θερμοκήπιό του ένας 35χρονος που συνελήφθη... χθες το μεσημέρι, στον Κόκκινο Πύργο.

Χθες το μεσημέρι, έγινε έλεγχος στο θερμοκήπιο όπου βρέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 40 έως 70 εκ. και μία νάιλον συσκευασία η οποία περιείχε πενήντα οκτώ σπόρους κάνναβης.

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Τα 10 πιο ακριβά κινητά στον κόσμο!!!!!!!!!

1.- Stuart Hughes iPhone 4 Diamond Rose Edition – $8million!!
 Apple - products new home - iphone 4 Diamond Rose


Aν σκεφτήκατε το iPhone 3GS Supreme εντυπωσιακό τότε ρίξτε μια ματιά στο πιό πρόσφατο iPhone από την Stuart Hughes 4 Diamond Rose Edition.Η Hughes έχει αναδημιουργήσει την κακόγουστη ζώνη γύρω από τις πλευρές του πιό πρόσφατου iPhone, καθώς επίσης και το backplate. Η ζώνη περιβάλλεται απο τα 100 καρατίων άψογα διαμάντια, και το λογότυπο της Apple διαμορφώνεται με πενήντα τρία περισσότερα διαμάντια. Άλλη μια φορά, το εγχώριο κουμπί παίρνει πιό πολύ αγάπη.. έχει λευκόχρυσο και χαρακτηρίζεται ένα σπάνιο ρόδινο διαμάντι 7.4 καρατιων.

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Πρώτη ανοιξιάτικη βροχή αστεριών το Σαββατοκύριακο!

peftasteria 300x2331 Πρώτη ανοιξιάτικη βροχή αστεριών το Σαββατοκύριακο! [pics]


Μία νέα βροχή διαττόντων αστέρων, οι Λυρίδες, άρχισαν από τις 16 Απριλίου να εμφανίζονται αραιά στον ουρανό του βόρειου ημισφαιρίου, όπου ανήκει και η χώρα μας.
Οι πτώσεις των μετεώρων, που παραδοσιακά ονομάζονται και πεφταστέρια , θα κορυφωθούν τη νύχτα του Σαββάτου 21 και τα χαράματα της Κυριακής 22 Απριλίου, ενώ τόσο το προηγούμενο, όσο και το επόμενο βράδυ, επίσης, θα υπάρχει αυξημένη δραστηριότητα.

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

10 Epic google search Fails



Πτώση 8,8% στις αφίξεις τουριστών
Μειωμένες κατά 8,8% ήταν οι αφίξεις τουριστών το πρώτο τρίμηνο του 2012 σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων από τα 13 κύρια αεροδρόμια της χώρας, στα οποία καταγράφησαν 551.442 επισκέπτες.
Πτώση 8,8% στις αφίξεις τουριστών

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Αυτοκτονία στο Σύνταγμα


Έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο και αυτοκτόνησε. Το συγκλονιστικό περιστατικό προκαλεί σοκ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για άντρα 77 ετών. Ο θάνατος του άγνωστου άντρα επήλθε αμέσως μετά τον αυτοπυροβολισμό του.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012


Σε 48ωρη απεργία τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη προσανατολίζεται η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.